teaser_grande_fjord

Brasserie Posten ligg rett ved sidan av turistinformasjonen nede ved kaia i sentrum av Geiranger. Serverer mat basert på norske råvarer og lokale mattradisjonar.

teaser_grande_fjordSjarmerende restaurant med ein solfylt uteservering i sentrum av Geiranger. Vi tilbyr ein variert à la carte meny beståande av nasjonale og internasjonale retter, øl, vin og mineralvann. Friaren Bistro befinner seg på fjordsiden av Hotell Geiranger med inngang fra Merokstorget eller fra heis på hotellet.

teaser_union

 

Hotel Union Geiranger vert i dag drive av 4. generasjon Mjelva. I over hundre år har gjester kome hit for å overnatte – og for å oppleve. Monja og Sindre Mjelva ynskjer deg varmt velkomen – til eit komplett og moderne hotell, midt i eit verdskjent og vakkert fjordlandskap.

 

Midt i sentrum og direkte ved fjorden ligg Hotell Geiranger, eit komfortabelt hotell med norsk gjestfridom og atmosfære. Hotellet har tradisjonar tilbake til 1860-talet, men er i dag eit moderne hotell med all den komfort gjester frå alle verdshjørne forventar.

teaser_hotell_utsikten

Hotell Utsikten ligg flott til i fjellsida over Geiranger, med fantastisk utsikt over fjorden og fjella. Hotellet vart opna i 1893, og gjekk gjennom ei omfattande oppussing i 2004.

teaser_grande_fjord

Naustkroa er ein veletablert restaurant midt i gågata i Geiranger, med unike sitjeplassar ved strandkanten og eit koseleg naustmiljø inne i resturanten.

 

teaser_grande_fjord

Olebuda ligg midt i Geiranger sentrum og har restaurant, kafé og gåvebud under same tak. Olebuda er eit moderne mathus i tradisjonsrike lokale som romma den første landhandelen og dampskipsekspedisjonen i Geiranger.

 

news01

Westerås Gard har både hytter, leilegheiter og eigen låverestaurant med ei spektakulær utsikt over fjord og fjell. I tillegg er garden eit glimrande utgangspunkt for fotturar i fjellet med turstiar som startar rett utanfor døra. Garden har vore i familien heilt sidan 1600 talet og er ein av tre gardar i Geiranger som framleis er i drift.