news01

Vi har ein ambulanse stasjonert i Geiranger. Ambulansen har to ambulansemedarbeidarar som er trena til å handtere skadar og sjukdom. Har du behov for assistanse frå ambulansen, ring 113. For mindre skadar eller sjukdom ring legevakta på telefon 70 25 70 00.

teaser_grande_fjord

Daglegvarebutikken ligg ved sjøen midt i Geiranger sentrum. I tillegg til alt innan daglegvarer har butikken også medisinutsal og eit visst utval fiskeutstyr, jernvarer, leiker, kjøkken- og kontorutstyr. Her finn du også Post i butikk, tipping og eit lite kaféhjørne som serverer kaffi og smårettar.

 

news01Dalsnibba er ein av hovudattraksjonane i Geiranger, ein topp som er svært populær blant gjestar som besøker området. Frå Dalsnibba-platået har du ei forbløffande utsikt over det flottaste av UNESCOs verdsarvsområde, innhylla i kringliggjande fjellandskap og med Geirangerfjorden midt i.

 

news01

Destinasjon Geirangerfjord–Trollstigen AS, forkorta til DGT, er reisemålselskapet som dekkjer heile det attraktive området frå Geirangerfjorden til Trollstigen.

teaser_union

Fjordbuda ligg like ved ferjekaia midt i Geiranger sentrum. Dette er den einaste bensinstasjonen i bygda. I tillegg har vi stor suvenirbutikk. Her finn du glas, sølv, strikkevarer, julepynt, postkort og ei stor sportsavdeling i tillegg til is og snacks.

 

 

news01

Geiranger & Nordfjord Cruise Handling AS er den største lokale cruiseagenten i Geirangerfjorden Cruisehamn (Geiranger & Hellesylt) og Cruise Destinasjon Olden–Nordfjord.

news01

 Geiranger Adventure AS tilbyr utleige av bilar, scooterar og syklar for meir private turar rundt om i Geiranger sine fantastiske omgivnadar. 

news01

Å leige bil gir deg fridom og høve til å sjølv å bestemme stoppestader. Geirangerfjorden og distriktet omkring byr på majestetiske snødekte fjelltoppar, brusande fossefall, frodige marker og ein djupblå fjord. Ein biltur kan også kombinerast med sykkel delar av vegen for å få ei komplett og unik oppleving. Geiranger Fjordservice AS er agent for Hertz Bilutleige.

news01

Geiranger Fjordservice AS og Geiranger Skysslag AS er aksjeselskap med lokale eigarar og kontor i Geiranger. Gjennom tett samarbeid tek dei to selskapa sikte på å gjere Geiranger til ein endå betre destinasjon.

Vi er Geirangers eneste lokale taxi og transportfirma! Prisene våre er konkurransedyktige og vi lever for å yte service. Vi påtar oss små og store oppdrag hvor dine opplevelser står i sentrum.

news01

Geirangerfjorden Marina er ei populær gjestehamn lokalisert midt i sentrum av Geiranger, nedanfor Joker-butikken.

news01

Limousinewest.no er eit selskap lokalisert i Eidsdal. Selskapet har to Hollywood-limousinar som køyrer i verdsarvområdet i dei indre fjordstrøka på Sunnmøre.

news01Polititjenesta i Geiranger ligg under Sunnmøre Politidistrikt, nærmaste politistasjon er Stranda lensmannskontor, Bankgata 1, Stranda. Politiet er døgnkontinuerlig bemanna. Nødnummer 112, direktenummer 02800.

news01Stiftinga Geirangerfjorden Verdarv er ei ideell stifting oppretta av kommunane Norddal og Stranda saman med Møre og Romsdal fylkeskommune.